Listă cerere ofertă

Nu există produse adăugate.

Despre noi

Oviprompt, servicii de distributie Brasov

Optimizam procesele de achizitie si furnizam produse de calitate, personalizate pe nevoile fiecarui business

birotica papetarie, produse de curatenie si igiena, IT si consumabile imprimante, administrativ, echipamente si accesorii bucatarii profesionale, uniforme si incaltaminte medicala

Ne sustinem clientii si partenerii de afaceri cu servicii de distributie rapida in Brasov si produse personalizate. Nu avem, nu exista. Distribuim orice si legam parteneriate pentru ca tu sa obtii toate cele necesare, dintr-o singura sursa, Oviprompt.

Furnizam birotica si papetarie necesare fluxului lunar sau ocazional: articole din hartie, produse pentru organizare, arhivare si depozitare, accesorii pentru birou, etc.

Distribuim produse de igiena si dezinfectanti pentru curatarea si intretinerea spatiilor. Gama de produse este diversificata pentru a putea satisface chiar si cerintele celor mai exigenti clienti ai nostri.

Pentru cartuse de toner si cerneala, pentru refil cartuse si accesorii IT, apeleaza la acelasi Oviprompt si vei avea servicii promte, exact asa cum spune si numele nostru.

Distribuim tot ce ai nevoie, inclusiv mobilier si accesorii pentru birou. Printre clientii nostri se numara atat agenti economici cat si institurii publice (scoli. gradinite) su institutii private. Nu de dam in laturi nici de la proiectele de administrare a cladirilor si distribuim covorase antiderapante sau covorase dezinfectante, prelungitoare, corpuri de iluminat etc.

Avem parteneriate cu importatori de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale. Utilam cu produse de calitate restaurante, hoteluri, cofetarii, cafenele, gelaterii, patiserii, brutarii, carmangerii si spatii pentru procesarea alimentelor. 

Suntem alaturi cei din domeniul sanatatii si oferim o gama larga de uniforme pentru cadre medicale, stomatologi, medici veterinari sau farmacisti. Le personalizam si branduim prin brodare, imprimare sau serigrafie. Si pentru ca ne place sa oferim servicii complete, nu am uitat de incaltaminte medicala din piele, calitativa si comoda.

Pentru a economisi timp, energie si resurse financiare ne dorim sa devenim un distribuitor complet, prompt si onest pentru toti clientii nostri.

Oviprompt, distribuim orice ai nevoie in Brasov si imprejurimi.