Listă cerere ofertă

Nu există produse adăugate.

Oviprompt - distributie birotica si papetarie Brasov

Zi de zi, ne perfectionam pentru a deveni mai buni si pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate la preturi oneste. Calatoria noastra este una a cunoasterii de sine si a cunoasterii necesitatilor clientilor nostri pentru o distributie prompta de birotica si papetarie in Brasov si imprejurimi.

Gama completa de produse

Lasa aprovizionarea biroului in seama profesionistilor. Suntem Oviprompt si facem cu placere distributie de birotica si papetarie in Brasov si imprejurimi.

Relatie onesta cu clientii si furnizorii

Ne construim parteneriate urmand un cod etic si moral care sta in spatele tuturor actiunilor noastre. Ne respectam partenerii si facem distributie in Brasov cu responsabilitate.

Livrare gratuita

Pentru comenzile care depasesc suma de 100 de lei, livrarea este gratuita in judetul Brasov.
Pentru comenzile care depasesc suma de 300 de lei, livrarea este gratuita in restul judetelor din Brasov.

Livrare prompta

Ne numim Oviprompt pentru ca livram produsele comandate in termenul promis.

Produse si servicii extinse

Pe langa produsele de birotica si papetarie, distribuim in Brasov produse pentru curatenie si igiena, accesorii IT si consumabile pentru imprimante, cartuse toner originale sau compatibile, mobilier si accesorii pentru birou, echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale, uniforme si incaltaminte medicala.

Ne adaptam la nevoile clientilor nostri

Gama de produse si servicii o adaptam in functie de necesitatile clientilor nostri. In acest sens, dezvoltam parteneriate cu furnizori de incredere si personalizam produsele pentru o imagine profesionala desavarsita.